Voit katsella uutiskirjeemme myös selaimessasi

Pohjois-Suomen painin aluekirje 3/2014

Onnea Lauri ja Lapin Veikot!

Ilmajoelta napattu SM-kulta on loistava osoitus siitä, että koko Suomi kannattaa pitää painittuna. Menestyksenne antaa uskoa sille, että rohkeilla valinnoilla voidaan pitää pohjoisen painin lippua korkealla.

 Ennakkotietoa Rovaniemen leirille menijöistä kaivataan

 Seuraava alueleiri järjestetään Rovaniemellä toukokuun alussa 3.-4.5. Leiri on tarkoitettu etenkin niille vääntäjille, jotka tähtäävät Kajaanin Koululiikuntaliiton mestaruuskisoihin.

 Leiriä organisoiva Janne Salmela pyysi seuroilta pikaisesti ennakkotietoa siitä, ketkä osallistuvat ja millaisella porukalla. Tiedetään fiilata sitten yksityiskohdat sopivaksi. Tässä vaiheessa siis riittää tieto tuleeko seura paikalle ja karkea arvio painijamäärästä. Jannen yhteystiedot ovat e-mail salmelajanne@gmail.com ja puhelin 040 589 0518.

Vapaan aluemestaruuskisat siirtyivät viikolla

 Vapaan aluemestaruuskisat Limingassa ovat siirtyneet viikolla eteenpäin eli 11.10. järjestettäväksi. Pyyntö siirtoon tuli Haaparannalta, joka sittenkin halusi järjestää omat Ollen muistopaininsa 4.10.

 Samana viikonloppuna Limingassa väännetään vapaan leiri perjantaista lauantaihin. Ja tuomarikoulutusta Petrovicin Stevo on lupautunut järjestämään. Perjantai-iltana on teoriaa ja lauantaina kisojen yhteydessä käytäntöä.

Koskelankylä seuraavaksi

 Lauantaina 12.4. on vuorossa Koskelankylän Riennon aloittelija- ja tyttöpainit. Muistakaahan laittaa ilmoittautumisia menemään Sannalle!

 Ja vielä tulevasta ennakkotietoa sen verran, että elokuun alussa 2.8. on Raahessa nuorten rantabiletapahtuma Sulatto (Googlella katsoin, jotta mikä se Sulatto oikein on). Holapan Antero on järkkäämässä samaan yhteyteen vapaapainileiriä, joten ollaan kuulolla. Varsinainen kutsu tulee myöhemmin.

 Ja Ylivieskassa väännetään elokuun 16.–17.8. tyttöpainileiri. Kyseessä on Länsi-Suomen leiri Painiliiton tyttöpainileirityskuviossa, mutta nämä leirit ovat kaikille kilpaileville tytöille avoimia alueesta riippumatta. Tästäkin tulee kutsua myöhemmin.

EM-kisoja jännäämään

 Tiistaina pyörähtävät sitten EM-painit käyntiin. Paini on parasta paikan päällä, mutta kisojen seuraamisen pitäisi onnistua myös kotoa käsin. FILA:n WEB-televisio välittää matsit livenä netin kautta, YLE seuraa kisoja tiiviisti ja Painiliiton sivujen kautta löytyy myös reaaliaikainen tulospalvelu. Ja kisajärjestäjilläkin on oma nettitelkkarilähetyksenä päivittäin.

 EM-kisojen nettisivusto: http://www.empainit2014.fi/index.php/fi/

 Tulospalvelu: http://www.painiliitto.net/2014/huhtikuu/1-6ytk/uk.shtml

 Ja ei muuta kuin kisoja jännäämään. Ennen kesää vauhti pohjoisen molskeilla tuntuu vain kiihtyvän. Tavataan viimeistään Oulun miesten SM-paineissa tai Kajaanin KLL-kisoissa.

Lehdistötiedotteet

Vilkaise myös nämä linkit:

Tietoa lisenssijärjestelmästä 2014 

Näin valitaan painijat arvokisoihin eri ikäluokissa